Sing & Swing

20 Aprilie 2018 19:00

Primavara aceasta incepe in pasi energici de Swing Dancing, Charleston, Lindy Hop, Shag si Blues pe ritmurile anilor '20-'50! 

Bucuresti Swing Dance Society va invita sa va bucurati de primele raze calde de soare in cadrul evenimentului ”Sing & Swing” Project Anniversary Party

Muzicalitate, retrairea veseliei anilor '20-'50 si un cadru ce mentine aprinsa flacara traditiilor de Swing & Jazz va asteapta timp de 3 zile pline de emotii faine si o atmosfera minunata! 

Petrecerea cu MUZICA LIVE de Vineri 20 Aprilie este un prilej perfect pentru invitati de a socializa cu restul participantilor intr- o atmosfera dedicata dansului de calitate.

❗Pentru PARTICIPARE la eveniment va rugam sa urmati cei 3 pasi de mai jos:
✅E-mail rezervare: pana la 18 Aprilie inclusiv, prin e-mail la singswing@lectiidedans.ro . Detalii �� https://goo.gl/Qgcy64.
✅Achitare pass-uri: prin banca, Pay Pal sau cash. Va rugam sa adaugati sumele necesare comisioanelor, la plata taxei de participare. Detalii ��https://goo.gl/Qgcy64.
✅Ridicare bratara de participare: de la front-desk-ul fiecarei locatii de eveniment, in ziua evenimentului. Detalii �� https://goo.gl/Qgcy64.

Dupa achitare, sumele achitate sunt nerambursabile. In cazul in care se doreste de catre participant retragerea din eveniment din motive personale, acesta are obligatia de a cauta un inlocuitor si poate solicita inlocuirea numelui detinatorului de pass, iar ca organizatori suntem de acord in a inlocui acest nume.